Sales medewerker - open sollicitatie

De impact van het COVID-19 virus in Nederland zal jou vast niet ontgaan zijn. Het virus én de maatregelen hebben een enorme impact op de samenleving en daarbij ook op de arbeidsmarkt. Bij CPM merken wij ook dat er in korte tijd veel is veranderd. Speciaal voor iedereen die zijn of haar baan heeft verloren of nog steeds zoekende is in deze gekke tijd hebben wij nu de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de sales en wil je meer informatie over onze (komende) projecten? Lees dan snel verder en reageer op deze open sollicitatie mogelijkheid.

Werklocatie: bij jou in de buurt

Informatie

  • Sales
  • MBO / HBO
  • Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Bergen op Zoom, Breda, Zwolle, Eindhoven, Nederland

Bij CPM kan je aan de slag als brand ambassador, sales representative, (junior) accountmanager of promotor voor een van onze gave klanten. Je werkt uitsluitend met A-merken waar je diverse ervaringen op kunt doen, zoals: Samsung, ASICS, Monster Energy, AMEX, Ahold en nog veel meer. Naast een gave sales baan bieden wij je goede begeleiding zodat jij goed van start kunt!
Samen met jou werken wij graag aan jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Dit doen wij door een goede on-boarding, training “on the job”, begeleiding door onze fieldcoaches en natuurlijk door jouw deelname aan onze CPM Sales Academy.

Wie zijn wij?

CPM is een fieldmarketingbureau waar wij dagelijks zorgen voor een goede zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van diverse A-merken, om uiteindelijk meer sales te genereren. Op het hoofdkantoor werken zo’n 40 medewerkers en in het veld zijn ruim 300 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

Naast een lekker salaris, ontvang je van ons 100% reiskostenvergoeding, diverse trainingen en de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken, afhankelijk van jouw wensen.
De diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van het project waar je voor aan de slag gaat. Denk hierbij aan een auto, of tablet, telefoon etc.
Verder zullen wij zorgen voor goede begeleiding en training en kom je in een jong en enthousiast team te werken!
Werken voor CPM betekent concreet resultaat zien van je werk, vrijheid en flexibiliteit. We communiceren direct en open met elkaar en hebben als organisatie een informeel karakter. We worden gekenmerkt door de grote mate van openheid en zelfstandigheid. En wij willen er altijd voor zorgen dat jij als medewerker plezier hebt in je werk!

Enthousiast?

Ben jij die salestopper, heb je ervaring in (direct) sales en wil je op flexibele of vaste basis voor verschillende gave merken werken? Solliciteer dan direct en laat ons weten waar jij naar op zoek bent en hoe wij jou kunnen helpen. Tot snel! 

Aukje ter Velde

Contactpersoon +31 6 10282648 Stuur e-mail